Wat als ik het zelf niet meer zo goed weet, notaris?

Veelgestelde vragen

... help, ze gaan er met mijn geld vandoor!!!

..want dat kan zomaar gebeuren. Als u in de war raakt en gewend was om uw eigen administratie te doen, kan het zomaar gebeuren dat iemand misbruik maakt van uw goede bedoelingen. Het is belangrijk om er tijdig over na... lees verder »

Als je niet meer samen in het huis kunt blijven wonen

Bewind '... notaris, de makelaar zegt dat ik het huis niet kan verkopen.....' Meneer de Wit was helemaal verontwaardigd. Het was al niet makkelijk met zijn vrouw die niet meer thuis kon blijven wonen omdat ze wel eens in haar pyjama... lees verder »

Eigen Bijdrage Zorgkosten

Waar gaat het om: Is er reden om u zorgen te maken nu de eigen bijdrage voor de zorg zo fors omhoog gegaan is en er ook een eigen bijdrage op grond van de Wmo wordt gevraagd? Dat is een goede... lees verder »

Komt Notaris & dementie bij mij thuis?

Natuurlijk komen we bij u thuis! Het is een vraag die we veel krijgen. Want soms is het prettiger om in een vertrouwde omgeving samen te overleggen over de zaken die nog geregeld moeten worden. En als u dat prettiger... lees verder »

Misbruik van vertrouwen

Niet iedereen heeft kinderen, en niet iedereen heeft kinderen die de zaken verstandig kunnen regelen. En dan kunnen wij wel zeggen dat u iemand moet vragen om in te springen als u het zelf niet meer kunt regelen, maar wie... lees verder »

Stemmen?

Stemmen?  Het recht om te stemmen is een hoogstpersoonlijk recht. Niemand hoeft te stemmen. Maakt u gebruik van dit recht om te stemmen, dan hoeft u dat met niemand te delen. Ook niet op welke partij of persoon u gestemd heeft.... lees verder »

Waarom naar een gespecialiseerde notaris van Notaris & dementie?

Waarom naar een gespecialiseerde notaris van Notaris & dementie? Want... een notaris is een notaris, zou je denken. Toch is er wel verschil tussen notarissen onderling. De ene notaris is heel druk met het overdragen van huizen, de andere notaris weet... lees verder »

Wie praat er met de dokter?

Wie overlegt met de arts over uw behandeling en met de zorgbegeleiders over uw verzorging? U kunt zelf aangeven dat u wilt dat ook uw kinderen daarbij betrokken worden, of uw partner. Want daar gaat u alleen zelf over. De... lees verder »
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op
© 2012 Notaris & Dementie
Disclaimer
Privacyverklaring
webdesign: Santhos
Koru Kuipers Bazuin Notariaat Dijkstra Jansen Bergman Varekamp notariaat