Wat als ik het zelf niet meer zo goed weet, notaris?

Notaris & dementie


Wat is Notaris & dementie ?
Binnen de Stichting Dementie Drenthe wordt de zorg voor mensen die door dementie hun eigen zaken niet meer kunnen regelen gebundeld. Hierbij hoort ook dat op een professionele en betrouwbare manier het vermogen van de dementerende wordt beheerd. Binnen Drenthe en Groningen werken drie notariskantoren samen met de Stichting Dementie Drenthe om ervoor te zorgen dat ook dit goed geregeld is.

Wat kan Notaris & dementie voor u doen?
Als u uw eigen zaken niet meer kunt regelen, kunt u één van de notariskantoren van Notaris & Dementie inschakelen om uw belangen te behartigen. Het vermogen wordt door een aan het notariskantoor verbonden stichting beheerd. Deze stichting geeft opdracht aan het notariskantoor om de betreffende werkzaamheden te verrichten. 
Doordat het notariskantoren zijn, weet u zeker dat de hulp onafhankelijk is én professioneel. Daarnaast is het veilig, omdat notariskantoren zijn onderworpen aan streng toezicht. Alle kantoren hebben een ruime kennis en ervaring, ondermeer op het gebied van het vermogensbeheer in een dergelijke situatie.

Wie zijn er bij Notaris & dementie betrokken?
Notaris & Dementie is een samenwerkingsverband van drie regionale notariskantoren, die allen een lange historie in hun gebied kennen. De kantoren zijn zo gekozen dat in de hele regio deze zorg kan worden geboden. Het gaat om:
DJB Notarissen en Juristen te Stadskanaal tel. 0599-612016;
Varekamp Notariaat te Dwingeloo tel. 0521-591545; 
KuipersBazuin Notariaat te Groningen tel. 050-3122642.
De kantoren hebben onderling duidelijke afspraken gemaakt, waardoor u bij ieder van de kantoren op dezelfde manier wordt geholpen.

Wat kost het om Notaris & dementie in te schakelen?
Het inschakelen van Notaris & Dementie kost u niets extra’s. U betaalt de kosten van het notariskantoor. Er zijn geen bemiddelingskosten. U kunt per telefoon of e-mail contact met ieder van de kantoren opnemen. 
Het kantoor van uw keuze maakt een afspraak met u en u wordt geïnformeerd over de werkwijze. Na dit eerste gesprek weet u niet alleen precies wat u van ons kunt verwachten, maar ook hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn.

Wij helpen u graag!
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op
© 2012 Notaris & Dementie
Disclaimer
Privacyverklaring
webdesign: Santhos
Koru Kuipers Bazuin Notariaat Dijkstra Jansen Bergman Varekamp notariaat